Entrance onderwijsmedia verbindt

Wij helpen organisaties om het onderwijs te bereiken.

 

Entrance Onderwijsmedia verbindt opdrachtgevers, uit sectoren zoals ICT, uitzendbureaus, vastgoed, multi media en natuurlijk onderwijs met professionals op scholen. Daarnaast helpen wij bedrijven bij het correct positioneren, vermarkten en bereiken van de onderwijsmarkt.

Specifieke kennis

Met ruim 50 jaar ervaring heeft Entrance Onderwijsmedia specifieke kennis van de onderwijsmarkt. Onze specialisatie ligt in de vertaling van idee naar praktijk. Door middel van concepten kunnen wij elk idee of product verbinden met het onderwijs. Hiermee kunnen wij verschillende doelgroepen bereiken, door het inzetten van cross-mediale communicatie

Ontstaan uit succes

We zijn ontstaan na een succesvolle marktpositionering van de Dyade Onderwijsgroep. Dyade Partners merkten de exponentiële groei resultaten en zagen hier in hun ingang in de onderwijsmarkt. Om ook voor externe partijen dé ingang naar de onderwijsmarkt te zijn, is Entrance ontstaan in 2016.

De kracht van de groep

Terug naar de 17e eeuw. De wortels van de Dyade groep liggen in de St. Laurenskerk in Rotterdam. Hier werd in 1652 het stookhok ontruimd en ingericht als diaconiekamer. Vanaf deze plek zorgden de diakenen voor het onderwijs aan arme kinderen en werd de eerste administratie voor de armenscholen verricht. Ondertussen is Dyade uitgegroeid tot dé complete onderwijsdienstverlener van Nederland, met adviesdienstverlening, onderwijshuisvesting, voordeelservice en trainingen en opleidingen.

 

Door de connectie met Dyade ben je verzekerd van een groot bereik, jarenlange ervaring, up-to-date kennis en een stabiele partner