Wat doen we?


Zoals een leerkracht je begeleidt van groep, naar groep of van klas naar klas, zo begeleiden wij jouw organisatie naar méér omzetrealisatie in het onderwijs. Ben je al bekend in het onderwijs, maar mis je het grote bereik? Of heb je een prachtig product, maar mis je de kennis over het onderwijs? Entrance biedt het totaalconcept, maar deelconcepten zijn ook mogelijk.

 

Wij zetten ons persoonlijk in voor het onderdeel / de onderdelen die nog beter ontwikkeld kunnen worden bij jouw organisatie. Wij maken de vertaalslag naar het onderwijs.

  1. Product positionering
  2. Boodschap
  3. Bereik
  4. Opvallen
  5. Uitvoering

Product positionering

Alles begint met de juiste positionering. Dat jouw product/dienst de beste is in zijn soort, dat geloven we. Afnemers worden echter steeds kritischer, het is daarom van belang dat we bepalen wat jouw product/dienst wil en kan zijn voor het onderwijs. 

Boodschap

De boodschap die jouw positionering werkelijkheid laat worden, moet aansluiten bij de manier waarop het onderwijs dit aanspreekt. Het moet en vraagstuk oplossen, aansluiten bij de behoefte. 

Opvallen

Een boodschap blijft slechts een vaag begrip als we het niet uitwerken tot iets tastbaars. Wij maken een creatief concept. Zit je al een tijdje met een goed idee, maar kom je er niet uit? Dan zetten we samen de puntjes op i. 

Bereik

Nu we de essentiële elementen op de plank hebben liggen, hoeven we het alleen nog maar de wereld in te sturen. Wij kunnen de gehele onderwijsmarkt via verschillende kanalen bereiken. Benieuwd? Kijk bij onze communicatiemix.

Uitvoering

We zien geen beperkingen. We ontzorgen onze klanten graag van A tot Z, en ook losse vraagstukken zijn bij ons op zijn plek. Onze kracht ligt in de brede benadering naar het onderwijs, zowel online als offline. Samen met onze partners leveren we je het totaalplaatje. En hierbij houd je één vast contactpersoon. Wel zo vertrouwd.