Informatiemarkt

Woensdag 29 mei 2019 én 27 november in het Beatrix Theater Utrecht

Unieke kans om 1.500 leraren te bereiken

Als toeleverancier kun jij leraren helpen om leerlingen voor te bereiden op de banen van de toekomst. Daarom is het van belang dat leraren, schoolleiders en bestuurders jou kunnen ontmoeten tijdens Leraren maken het verschil!

 

Tijdens het professionaliseringsevent Leraren maken het verschil! komen 1.500 leraren bij elkaar die het onderwijs verder willen brengen. Op de informatiemarkt kan jouw organisatie met hen allemaal in gesprek komen! 

Thema: Toekomstgericht lesgeven 29 mei 2019

Thema: Meesterlijk lesgeven 27 november 2019

Meer informatie over het professionaliseringsevent zelf en de verschillende thema's vind je op www.lerarenmakenhetverschil.nl.

 

  • Klantwaardering deelnemers: 8,8
  • Klantwaardering standhouders: 8,6
  • Leraren (en schoolleiders, bestuurders) uit het PO, VO, MBO
  • Op de gehele dag 4 contacturen

Ook jouw producten en diensten presenteren op één van deze professionaliseringsevents? We vinden het belangrijk dat de standhouders een logische aanvulling zijn op het congres waar de leraren voor komen. Een praktische invulling van de theorie die zij op deze dag tot zich nemen. 

Deze onderwijsleveranciers gingen je voor:Vrijblijvend informatiepakket aanvragen voor exposanten

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


OPTIES EN INVESTERING

Benieuwd naar de mogelijkheden? Leraren maken het verschil! biedt allerlei mogelijkheden om jouw producten en diensten optimaal te presenteren! 


DAGPROGRAMMA 

Bekijk het programma en kom meer te weten over de sprekers en onderwerpen van het professionaliseringsevent.


IMPRESSIE VORIGE EDITIES

Krijg een indruk van de sfeer op de voorgaande 5 edities en bekijk welke standhouders je voorgingen.       


PRAKTISCHE INFORMATIE

Vind hier praktische informatie, zoals locatie en tijden, van Leraren maken het verschil!     Workshop: "succesvolle beursdeelname"

Als exposant op Leraren maken het verschil! kan je gratis deelnemen aan de workshop Succesvolle beursdeelname.Offerte aanvragen

Altijd een passend pakket voor jouw organisatie

Neem vrijblijvend contact op zodat we samen een passend pakket kunnen samenstellen met de voor jouw organisatie belangrijkste componenten.

Bij vragen kun je contact opnemen met Elzemieke Janzen via 030 63 05 602 of mail naar elzemieke@entranceonderwijsmedia.nl.