Communicatiemix

Per campagne bekijken wij welke communicatiemiddelen het meest effectief zijn en bieden zo een unieke crossmediale maatwerkcampagne aan waarmee we de maximale omzetrealisatie bereiken.

 

Direct e-mail of Post-mail

Online of per post, met een mailing kunnen wij de gehele onderwijsmarkt bereiken. Ruim 9.000 schoolorganisaties, waarbinnen bestuurders, schooldirecteuren, sectievoorzitters, ICT-coördinatoren, leerkrachten, etc.    

Sociale media

Ook op social media (LinkedIn en Facebook) kunnen we de zichtbaarheid vergroten d.m.v. gesponsorde content te plaatsen. In relatie met een post- of e-mailing heeft dit een positieve uitwerking op de herkenbaarheid van de organisatie.

Online retargeting

Na het versturen van een mailing is het mogelijk de ontvanger / lezer online opnieuw te benaderen met online banners. Ook wel retargeting genoemd. Tevens kunnen we bestaande groepen schoolleider en docenten benaderen zonder voorafgaand een mailing te versturen. 

Vakbladen

In het onderwijs zijn er veel gespecialiseerde vakbladen gericht op alle sectoren. Het is mogelijk om een redactioneel artikel te schrijven voor of een adverteren in deze vakbladen. 

Evenement / beurs organisatie

Wij organiseren evenementen en beurzen. Naast de organisatie kunnen we ook een campagne opstellen als je een beurs gaat bezoeken, om het aantal bezoekers bij de stand te vergroten. 

Voor de Dyade Academy organiseren wij de Informatiemarkt van Leraren maken het verschil.

Website analyse

In één dagdeel kijken wij met een frisse blik naar jouw website. De belangrijkste vraag die wij zullen beantwoorden: sluit deze website aan op de behoefte van onderwijspersoneel, of heel specifiek leraren, schoolleiders, ICT-coördinatoren, etc. Dit kunnen we uitbreiden met extra componenten zoals usability (gebruiksvriendelijkheid) of SEO (vindbaarheid).

Sociale media analyse

Sluit de identiteit van jouw organisatie aan bij de uitingen op sociale media, als je al actief bent op één van de vele platformen? In een brainstorm denken we graag mee over dit vraagstuk. Naast een standaard onderdelen die aan bod komen: strategie, identiteit, design en het management, kunnen we ook een extra module toevoegen over adverteren op sociale media.